Nye designs til din webshop/butik

Er du træt af din "kedelige" standardtape..

Måske et af disse nye fine trykdesigns kunne være dit alternativ? Den fås både som miljøvenlig brun papirtape der egner sig til små og mellemstore pakker. Eller som hvid PVC tape, som er specielt god til store og tunge pakker.

I vores sortiment finder du flere forskellige trykdesigns, som vi forsøger at designe, så de enten rammer en bestemt produktgruppe eller som bare passer til enhver smag. Denne lille nye serie er tiltænkt webshops eller butikker, som endnu ikke har deres egen tryktape, men som er blevet lidt trætte af en kedelig universaltape.

Hundepoter sætter aftryk alle steder

....også i dit hjerte

/expotape

Til baby/børnebutikken

Vores kære grafiker bliver farmor lige om snart, så det var en ekstra fornøjelse for hende at designe denne fine tape til børne/baby (tøj)butikker. Hun har selv været i rigtig mange af slagsen de sidste mange måneder og håber at den bliver taget godt imod af jer derude.

Til enhver butik

Denne "Packed with love, Shipped with care" tape kan bruges af alle butikker, som sender deres varer ud til kunden. Det er en rigtig fin måde, at sige tak for købet på. HUSK! alle vores designs kan også bestilles med eget logo (kontakt os for tilbud).

Til dyrebutikken

Ud over vores førnævnte pludselige begejstring for babyer, er vi også vældig glade for dyr. Specielt hunde og katte, som vores fine dyretape viser. "Cat&Dog" med små søde hundepoter på, kan ligeledes findes i vores webshop.

Flere lignende artikler